VORES SERVICES

HER ER ET UDPLUK AF NOGLE AF DE

OPGAVER VI ARBEJDER MED

Byggemodning

Der er igen kommet god gang i nybyggeriet i Øst- og Midtjylland. Det betyder, at nye boligområder bliver udlagt og skal byggemodnes. Gennem de seneste 20 år har KM Maskiner stået for byggemodningen af rigtigt mange nye udstykninger, hvor vi og dermed kunden også har glæde af vores 3D-maskinstyring.

De seneste udstykninger, vi har lavet, er på arealer i Ry, Skovby, Funder, Svejbæk og Odder.

Byggemodningsopgaver KM Maskiner
regnvandsbassinner-km-maskiner

Regnvandsbassiner

Klimaforandringerne betyder, at vi oplever øgede mængder af regnvand. Derfor er der i disse år et stort behov for at etablere regnvandsbassiner, og det er vigtigt, at de bliver indpasset i landskabet.

Blandt andet derfor har vi investeret i 3D-maskinstyring på flere af vore gravemaskiner. Det betyder, at vi kan udforme et bassin med få centimeters nøjagtighed, så det får de rette kurver og passer ind i det landskab, hvor de etableres.

Kloakseparering og renovering

KM Maskiner A/S en stor ekspertise inden for renovering og separering af kloaksystemer. Separering betyder, at regnvandet løber i andre rør end spildevandet.

Vi har stor erfaring i at foretage hensigtsmæssige valg af materialer, samt tilrettelægge og gennemføre arbejdsprocesserne i tæt samarbejde med kunden og kundes rådgivere.

Udviklingen går hurtigt, både når det gælder materialer og maskiner, og vi følger derfor området tæt.

kloakseparering-og-renovering-km-maskiner
Faa-et-tilbud-km-maskiner

Etablering af veje

Byerne i Øst- og Midtjylland vokser og udvikler sig. Med byudviklingen følger et behov for nye boligområder, og det betyder igen, at der skal anlægges nye veje, mens eksisterende veje bliver udvidet og forbedret.

KM Maskiner har stor erfaring i etablering af veje med alt, hvad der hører til af svingbaner, rundkørsler og cykelstier.

Finder du ikke det du søger i listen er du meget velkommen til at kontakte os - vi kan ofte finde en løsning.